demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Recente tweets

Support

CLOUDFORYOU ontzorgt je op het gebied van ICT door het inzetten van cloud computing. Wij helpen je om zorgeloos online te werken. Na de implementatie van onze cloud oplossingen is het goed om te weten dat wij blijvend klaarstaan om je te helpen met support aanvragen. Wij gebruiken daarvoor een ticketing systeem. Lees het verhaal van een van onze cloud specialisten. Zij staan klaar om je verder te helpen.

Iedere klant van CLOUDFORYOU heeft recht op support. Dat is betaalde support voor klanten zonder abonnement of met een service niveau budget, basis, simpel of medium. Voor klanten met een service niveau plus of compleet bieden wij kosteloze support op afstand aan. Meer informatie over de verschillende service niveaus, van budget tot compleet vind je op onze abonnementen pagina.

Hieronder vind je alle mogelijkheden om snel en gemakkelijk antwoord van CLOUDFORYOU te krijgen op jouw vragen over cloud diensten.

Website

Algemene vragen en tips over het gebruik van onze cloud diensten vind je op onze website. Die informatie is gerubriceerd in categorieen. In de categorie How to.. vind je allerlei nutiige tips over cloud computing in zijn algemeenheid. Deze informatie is publiek toegankelijk. Doorsturen van links en hergebruik van informatie op onze website is toegestaan met de volgende bronvermelding: Deze informatie komt van www.cloudforyou.nl, de cloud specialist van Nederland.

Knowledge base

Heb je een vraag en ben je op zoek naar antwoorden? Vind meer informatie over allerlei cloud onderwerpen in onze openbare knowledgebase. Die is toegankelijk voor iedereen en bevat algemene informatie over vragen die je waarschijnlijk zult hebben wanneer je aan cloud computing wilt beginnen. Hiervoor is geen login nodig.

Ben je al klant bij zoek dan in onze uitgebreide knowledgebase voor klanten. Onze uitgebreide knowledgebase bevat informatie over alle aspecten van cloud computing, vanaf het allereerste begin tot het beeindigen van je abonnement. Hiervoor heb je een E-mailadres en Wachtwoord nodig op onze support omgeving. Login en vind wat je zoekt of vraag een login aan.

E-mail

Heb je een specifiek vraag? Stuur dan een E-mail bericht met je vraag of opmerking naar CLOUDFORYOU Support. Geef je bericht een duidelijk onderwerp en omschrijf je vraag zo specifiek mogelijk eventueel inclusief schermafbeeldingen of andere achtergrond informatie. Wij geven snel antwoord. Aanvragen via E-mail kunnen 7×24 worden ingediend. De responsetijd is afhankelijk van het service niveau van je abonnement. Indien je geen abonnement inclusief support hebt afgesloten bij CLOUDFORYOU dan is deze vorm van support betaald. De geldende tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Je krijgt een bevestiging van je aanvraag per E-mail.

Aanvraag

Doe direct een support aanvraag bij CLOUDFORYOU door het invullen van een support formulier. Wij reageren snel. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij E-mail support. Je krijgt een bevestiging van je aanvraag per E-mail.