demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Plus

januari 1, 2013

Het plus abonnement is ons meest populaire abonnement. Het is een uitgebreide abonnementsvorm. Het abonnement is vooral bedoeld voor bestaande organisaties die alle aanwezige informatie willen meenemen (migreren of porteren) naar de cloud en een goede vorm van management en support zoeken.

Het plus abonnement omvat zowel de dienst van de cloudaanbieder als het aanmaken en configureren van het abonnement. Tevens wordt de bestaande informatie waar mogelijk overgezet (gemigreerd of geporteerd) naar het abonnement. Wijzigingen gedurende het abonnement, bijvoorbeeld een nieuwe smartphone, vallen ook onder het plus abonnement. Indien van toepassing doen wij gedelegeerd beheer en je hebt recht op expert support op afstand.

Abonnement budget basis plus compleet
per gebruiker per maand*
DIENST dienst dienst dienst dienst
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van de betreffende clouddienst

Aanvullende services lopen van * tot *****. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de aanvullende services. Per oplossing is duidelijk aangegeven welke aanvullende services standaard zijn opgenomen in het abonnement via CLOUDFORYOU.

*Abonnementen zijn per gebruiker per maand tenzij anders vermeld.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

One comment

  1. Test

    Reactie by Menno on 16/04/2011 at 11:02

Plaats een reactie