demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Compleet

januari 1, 2013

Het compleet abonnement is de meest uitgebreide abonnementsvorm. Dit abonnement is bedoeld voor iedereen die geheel ontzorgd wil worden op het gebied van ICT.

Het compleet abonnement omvat zowel de dienst van de cloudaanbieder als het aanmaken en configureren van het abonnement. Tevens wordt de bestaande informatie waar mogelijk overgezet (gemigreerd of geporteerd) naar het abonnement. Je hebt toegang tot onze uitgebreide knowledge base. Indien van toepassing doen we beheer op afstand. We ondersteunen je maximaal via expert support op afstand, en indien nodig komen we zelfs naar je toe om eventuele problemen op te lossen. Al deze aanvullende services vallen onder dit compleet abonnement. Kortom, echte ontzorging van je ICT.

Abonnement budget basis plus compleet
per gebruiker per maand*
DIENST dienst dienst dienst dienst
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van de betreffende clouddienst

Aanvullende services lopen van * tot *****. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de aanvullende services. Per oplossing is duidelijk aangegeven welke aanvullende services standaard zijn opgenomen in het abonnement via CLOUDFORYOU.

*Abonnementen zijn per gebruiker per maand tenzij anders vermeld.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie