demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Budget

januari 1, 2013

Het budget abonnement is de meest eenvoudige en voordeligste abonnementsvorm. Het abonnement is bedoeld voor mensen die gewend zijn op het gebied van ICT heel veel zelf te doen en dat ook in de cloud willen blijven doen. Het budget abonnement omvat slechts de dienst van de betreffende cloudaanbieder. De clouddienst wordt eenmalig aangemaakt en daarna opgeleverd.

De aanvullende services als configureren, migreren (of porteren), expertise, management en support vallen buiten dit budget abonnement.

Abonnement budget basis plus compleet
per gebruiker per maand*
DIENST dienst dienst dienst dienst
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van de betreffende clouddienst

Aanvullende services lopen van * tot *****. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de aanvullende services. Per oplossing is duidelijk aangegeven welke aanvullende services standaard zijn opgenomen in het abonnement via CLOUDFORYOU.

*Abonnementen zijn per gebruiker per maand tenzij anders vermeld.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie