demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Basis

januari 1, 2013

Het basis abonnement is een eenvoudige abonnementsvorm. Het abonnement is bedoeld voor bijvoorbeeld nieuwe organisaties of voor mensen die handig zijn met het beheren en supporten van ICT. Het basis abonnement omvat naast de dienst van de cloudaanbieder nog een beperkt aantal aanvullende services.

De dienst wordt uiteraard initieel aangemaakt. Deze abonnementsvorm voorziet ook in een eenvoudige configuratie van het abonnement. De betreffende clouddienst wordt dan afgestemd op de situatie van de organisatie zelf. Je krijgt ook toegang tot onze knowledge base voor expertise en tips. Aanvullende services zoals migreren (of porteren), management vallen niet onder dit basis abonnement. Je hebt recht op eerstelijns support via E-mail.

Abonnement budget basis plus compleet
per gebruiker per maand*
DIENST dienst dienst dienst dienst
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van de betreffende clouddienst

Aanvullende services lopen van * tot *****. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de aanvullende services. Per oplossing is duidelijk aangegeven welke aanvullende services standaard zijn opgenomen in het abonnement via CLOUDFORYOU.

*Abonnementen zijn per gebruiker per maand tenzij anders vermeld.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie