header_04.jpg

Waarom CLOUDFORYOU?

Slimmer werken

Met oplossingen van CLOUDFORYOU ga je slimmer om met je reis- en werktijden. Je hebt de keuze waar je wilt werken.

Halveer de ICT kosten

MetĀ online werken bespaar je flink op de ICT kosten, zowel op hardware, software als beheer.

Beste online software

Met de online software van Microsoft werk je altijd met de laatste versies van een van de grootste software leveranciers ter wereld.

Altijd en overal

Je bent plaats en tijd onafhankelijk. Het enige wat je nodig hebt is een Internet verbinding. Je bespaart door op deze slimme wijze te werken al snel een uur per dag.

Organisatie

CLOUDFORYOU helpt je slim online te werken.

Wij richten ons op het inzetten van de juiste technologie (techniek). Slim online werken kan net als bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken (HNW) niet zonder slimme technologie. Technologie die je in staat staat overal en wanneer jij dat wilt te werken. Dat doen we door het inzetten van cloud diensten. Deze diensten bieden we aan in de vorm van abonnementen.

CLOUDFORYOU is opgericht met als doel om het MKB in Nederland optimaal gebruik te laten maken van de modernste informatie technologie. Wij zetten daarvoor cloud oplossingen in. Hiermee werken mensen slim online. Dat levert direct veel voordelen op. Voordelen in tijd, je werkt efficienter en doet daardoor meer in minder tijd. Voordelen in geld, je hoeft geen grote investeringen te doen of dure projecten. Voordelen in flexibiliteit, je hebt een abonnement en betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. Voordelen in zekerheid, je gebruikt diensten die worden geleverd door marktleiders.

Kortom, CLOUDFORYOU helpt je slim online te werken.

 

Alle voordelen op een rij

Slim online werken biedt vele voordelen. De enige vereiste voor een goede werking van cloud diensten is een functionerende internet verbinding. Over het algemeen is dat geen probleem meer. Cloud diensten werken zowel op kantoor als onderwerg op je smartphone, maar ook thuis is alle functionaliteit beschikbaar.

  • Werk plaats en tijd onafhankelijk,
  • Bespaar flink op je ICT kosten,
  • Werk altijd met de beste software en diensten,
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt,
  • Werk altijd met de laatste versies.

Wil je gebruik maken van de diensten van CLOUDFORYOU, neem dan gerust contact met ons op of bel vrijblijvend met 088-8365300.