demo.jpg

Meer informatie

[contact-form 10 "Meer informatie VoIP"]

Telefonie

ICN_telhd_150x150

Geintegreerde telefonie oplossing – VOIP

Deze dienst gebruikt een virtuele telefooncentrale voor het afhandelen van al je telefoonverkeer. Het combineert plaatsonafhankelijk bellen met een van de laagste beltarieven van Nederland. Je kan als organisatie kiezen voor flat fee of per minuut bellen. De telefonie oplossing integreert vast, mobiel en unified communication met Lync. Zo heb je optimale controle over je eigen bereikbaarheid. We hebben alvast een aantal profielen voor je samengesteld. Andere profielen op aanvraag.

Voordelig proberen


Ter introductie van deze nieuwe telefonie dienst hebben we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Wil je ook bellen en gebeld worden met een eigen nummer onafhankelijk van waar je werkt? Wil je optimale bereikbaarheid op iedere werkplek? Wil je maximaal inzicht en controle over je eigen telefonie? Dan is dit de geintegreerde oplossing voor jouw telefonie.

Wil je meer weten over de aantrekkelijke introductie aanbiedingen, neem contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.

De voordelen

  • Integratie vast, mobiel en unified communcation
  • Mobiel voicemail systeem
  • Volledige controle over eigen bereikbaarheid
  • Wachtrij, huntgroepen en pickupgroepen mogelijkheid
  • Flat fee of per minuut bellen
  • Gedetailleerd inzicht in belhistorie mogelijk

Kies de gewenste profielen voor deze oplossing en klik op proberen. Uiteraard helpt CLOUDFORYOU je met bovenstaande graag verder. Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 088-8365300.

Profiel flat fee bellen vast mobiel flexibel compleet
per gebruiker per maand € 20,00 € 42,50 € 27,50 € 67,50
Basis
Hosted PBX
Beschikbaarheid
Mobiel
SIM
Work Number
Unified Communication
Lync Phone
Lync Conferencing
Beheer
Portal Basic
Portal Personal
Portal Manager
Inzicht
BI Reports Basic
Call Recording
Gebruik
Bel bundel flat fee
Data bundel 1 GB
Data bundel 2 GB
voorkeurs profielen Telefonie in combinatie met flat fee bellen incl fair use policy. Lync als add on op Lync Online

Op deze dienst zijn eenmalige aansluitkosten van toepassing. Minimale contractduur 1 jaar. Prijzen zijn excl BTW in euro. Lees de service beschrijving voor afsluiten van een abonnement. Download de volledige prijslijst voor deze oplossing.