demo.jpg

Meer Informatie

[contact-form-7 id="2516" title="Meer informatie Office365"]

Productiviteit

ICN_prod_150x150

Productiviteit voor de moderne organisatie

Met Microsoft Office 365 ben je klaar voor de toekomst. Enkele voorbeelden. Je bent productief onderweg. Je kunt eenvoudig dcocumenten delen en samenwerken. Je belegt simpel onlinevergaderingen. Office 365 is de basis voor iedere moderne organisatie. Ook als kleine organisatie beschik je over ‘enterprise’ functionaliteit.

Je werkt slim online met de laatste versies van Microsoft software voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Deze cloud dienst wordt door Microsoft verzorgd. De data staat in de europese datacenters van Microsoft in Ierland en Nederland. Microsoft Online Services biedt met Office 365 Business Premium, bedoeld voor organisaties van 1 tot 300 medewerkers, de volgende functionaliteiten:

Wat biedt Microsoft Office 365?

  • E-mail, agenda, taken en contacten: Snel en vertrouwd werken vanuit Microsoft Outlook of via Outlook Web App (OWA) vanuit de browser met Microsoft Exchange Online,
  • Documenten delen en samenwerken: Eenvoudig door het gebruik van Microsoft Sharepoint Online,
  • Instant messaging en onlinevergaderingens: Eenvoudig onderling communiceren met Microsoft Lync Online,
  • De laatste verwie van Office: Per gebruiker op 5 pc’s en/of Macs en 5 tablets werken aan je documenten,
  • Papierloze notities: Organiseer je gedachten en notities vanaf ieder apparaat met Microsoft OneNote,
  • Productiviteit op (bijna) ieder apparaat, zoals pc, Mac, browser, IOS- en Android apparaten.

Meer informatie?

Kies de gewenste abonnementsvorm voor deze oplossing en klik op proberen. Uiteraard helpt CLOUDFORYOU je met bovenstaande graag verder. Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met onze Office 365 hotline 088-8365365.

Wanneer je belt met actiecode #OUTOFOFFICE hebben we meteen een goed gesprek over de toekomst en een leuke verrassing wanneer je kiest voor Office 365.

Microsoft Office 365 Business Premium budget basis plus compleet
per gebruiker per maand € 10,50 € 19,00 € 27,50 € 42,50
DIENST O365 BP O365 BP O365 BP O365 BP
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van lokale Office (5+5), migreren mail, kalender en contacten van Exchange, POP of IMAP

Minimale contractduur 1 jaar. Verkrijgbaar van 1 tot 300 gebruikers. Prijzen zijn excl BTW in euro. Lees de details van Office 365 en de minimale systeem vereisten voor het afsluiten van een abonnement.

Wil je zorgeloos klaar zijn voor de toekomst? Download de volledige prijslijst voor deze cloudoplossing en neem een abonnement via CLOUDFORYOU.

Hoe kan je snel aan de slag?

Er bestaan twee varianten van Office 365. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste proefomgeving. Heb je je keuze voor Office 365 al gemaakt kies dan nu een van onderstaande links en jouw proefomgeving wordt direct voor je aangemaakt.

Alle proefomgevingen die aangemaakt worden via bovenstaande links zijn automatisch gekoppeld aan CLOUDFORYOU en zijn voor 25 gebruikers licenties. Je hebt 30 dagen vrijblijvend de tijd om Office 365 te proberen.

Het aanmaken van mijn proef omgeving via CLOUDFORYOU kostte me slechts enkele minuten. Je drukt eerst op een van de links. Daarna even je contact gegevens invullen en klaar ben je. Dus heel gemakkelijk aan de slag met Office 365.