demo.jpg

Meer Informatie

[contact-form-7 id="2516" title="Meer informatie Office365"]

Conferencing

ICN_conferencing_150x150

Audio conferencing geintegreerd – CONF

Ken je het gemak van een online meeting via Lync? Dat zelfde gemak is nu mogelijk wanneer je niet achter je PC of Mac zit. Wanneer je onderweg bent of om een andere reden geen toegang tot je PC of Mac hebt bel je met Intercall en hierdoor zit je via de telefoon in de online meeting. Nog nooit was online vergaderen zo simpel.

Wij hebben een partnership met InterCall. InterCall is met ruim 20 jaar ervaring marktleider als conferencing service provider en handelt maandelijks meer dan een miljard belminuten af. Met een hoge uptime van 99,9% is InterCall een betrouwbare conferencing partner. InterCall heeft toegangsnummers in meer dan 40 landen. Dus je belt vrijwel altijd via een lokaal nummer in op de meeting.

Een van de diensten van InterCall heet ReservationLess-Plus. Hiermee kan 7 dagen per week 24 uur per dag een audio conference opzetten waarop deelnemers kunnen inbellen via een lokaal inbelnummer.

Voordelen ReservationLess-Plus

 • Geen reserveringen vooraf nodig, 7 dagen en 24 uur beschikbaar.
 • Geen operator nodig, wel beschikbaar indien gewenst.
 • Geen limiet op tijdsduur van de meeting.
 • Tot maximaal 125 deelnemers per audio conference
 • De meeting leader (voorzitter) heeft een extra set conference commando’s.
 • Persoonlijke leader PIN code.
 • Los te gebruiken en in combinatie met Lync Online.

Ideale uitbreiding voor Office 365

ReservationLess-Plus van Intercall is geschikt voor Office 365 integratie. Bij goede configuratie van beide diensten, wordt ieder online meetingverzoek vanuit Outlook automatisch voorzien van de lokale inbelnummers en de juiste ‘participant code’. Verstuur dit meetingverzoek naar zowel interne als externe deelnemers en iedereen kan deelnemen, via Lync of via de telefoon. Simpel en slim online werken dus.

Geen abonnementskosten

De dienst van InterCall wordt door CLOUDFORYOU geconfigureerd. Iedere gebruiker ontvangt een simpele instructie inclusief een pasje met de juiste inbelnummers, ‘participant code’ en ‘leader PIN’. Je kan daarna direct een audio conference opzetten. Wil je de dienst combineren met Office 365 dan heb je een Lync Online Plan 2 abonnement nodig. Wij kunnen zo vertellen of jouw Office 365 abonnement geschikt is voor deze dienst.

Je betaalt voor deze dienst geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn op basis van het daadwerkelijke gebruik. De kosten zijn opgebouwd uit twee onderdelen:

 • Het gebruik van de audio conferencing dienst
 • Het inbellen op de dienst.

De exacte kosten zijn afhankelijk van het gebruik. De tarieven verschillen per land. Enkele voorbeelden zijn:

 • 0,08 euro per minuut wanneer je inbelt vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland en je belt in op het inbelnummer voor Amsterdam.
 • 0,10 euro per minuut wanneer je vanaf een vast toestel in Nederland op het gratis inbelnummer voor Nederland inbelt.

Meer informatie?

Benieuwd wat CLOUDFORYOU voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 030-6345403. Wij helpen je graag verder.