scherm tekst.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Nieuws

Een overzicht van het recente nieuws over cloudoplossingen, redactie door CLOUDFORYOU……

Microsoft Teams is de basis voor het moderne werken

Microsoft Teams is de basis voor het moderne werken

‘Het nieuwe werken’ is allang niet meer zo nieuw. Steeds meer bedrijven verschuiven hun aandacht naar mobiel en ‘modern werken’ en applicaties spelen hier op in. Microsoft Teams kan hierbij helpen. Maar de juiste software is niet het enige wat belangrijk is. Als onderneming moet je ook je manier van werken aanpassen.

Cybersecurity Awareness Maand: Welke stappen kun je zelf nemen

cybersecurity begint vooral bij onszelf

Oktober is de internationale Cybersecurity Awareness Maand. Internetbedrijven en softwareontwikkelaars gebruiken deze maand om extra aandacht te geven aan cybersecurity. Zo komt Microsoft bijvoorbeeld met een update voor alle Windows 10 gebruikers die de beveiligingsinstellingen van Windows verder beschermt.

De kans is groot dat je de dupe wordt van cybercrime

De kans is groot dat je de dupe wordt van cybercrime

Cybersecurity; iedereen weet hoe belangrijk het is, maar velen weten niet echt hoe ermee om te gaan. Het is voor velen een abstract begrip. Met name in het Mkb leeft de gedachte: ze zullen mij niet zo snel te grazen nemen. Niets is minder waar. Van alle cybercrime gedupeerden, is 58 procent Mkb’er.

Waarom zou ik abonnement op software nemen?

Waarom zou ik abonnement op software nemen?

Dat is een vraag die Mkb-ondernemers regelmatig stellen. Want het klinkt nogal abstract, een abonnement op software. ‘Wat krijg ik daar dan voor en wat als er een probleem is? Met een eigen omgeving heb ik het allemaal zelf in de hand’. Daarom leggen we graag uit wat SaaS is en wat de voordelen zijn.