demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Er is ‘een cloud’ voor iedereen

augustus 7, 2019

Er is een cloud voor iedereen

Ondernemers kunnen tegenwoordig vrijwel niet meer om digitaal werken heen. Medewerkers zijn vaak onderweg of werken op kantoor op flexplekken. Toch moeten zij altijd bij de juiste documenten kunnen of eenvoudig met elkaar (op afstand) kunnen vergaderen. Dan is werken in de cloud een logische stap. Maar welke cloudomgeving of abonnement past nu het beste bij je bedrijf of organisatie? CLOUDFORYOU geeft daar een antwoord op.

Wat heb ik nodig?

Het is niet altijd de eenvoudigste opgave om erachter te komen wat voor soort digitale infrastructuur je organisatie nodig heeft om goed te kunnen functioneren: “Welke applicaties heb ik allemaal nodig?” “Hoe zit het met de implementatie, inrichting en onderhoud van die nieuwe digitale omgeving?” En zeker niet onbelangrijk: “Wat kost het me per gebruiker?” Het is dan wel zo fijn dat je een partner hebt die alles van de cloud weet en die alles voor je kan regelen, van het uitzoeken welk abonnement het beste past, tot aan de implementatie en het onderhoud. En dat alles voor een duidelijke prijs.

Alle zorgen uit handen

Dat is wat CLOUDFORYOU al sinds de oprichting voor staat: Ondernemers op het gebied van ICT volledig ontzorgen met de cloudoplossingen van onder andere Microsoft. En dat alles in abonnementsvorm, dus geen verrassingen meer in je ICT-kosten maar altijd een vaste prijs per gebruiker per maand. Zo voorkomen we dat je als organisatie niet te veel betaalt voor applicaties of licenties die niet gebruikt worden. Daarnaast werk je altijd met de nieuwste en veiligste toepassingen die voorhanden zijn.

Een netwerk van specialisten

CLOUDFORYOU werkt als onderdeel van Breinwave samen met het netwerk van specialisten van Broad Horizon. Dit netwerk helpt klanten in het MKB hun bedrijf te transformeren naar het digitale tijdperk. Daardoor is de implementatie vaak geheel probleemloos en zonder risico’s. Op deze manier kunnen we er ook voor zorgen dat er altijd een lokaal aanspreekpunt is, mocht er iets niet goed gaan. En we bieden een volledige support omgeving aan. Hiermee kan iedereen zelf het beste uit de cloud te halen; of je nu in enen en nullen denkt, of juist niet.

Klaar voor het digitale tijdperk

Wij geloven in slim online werken. Wij geloven dat er voor iedereen een ‘passende cloud’ is. En wij geloven ook dat ondernemers niet zitten te wachten op onoverzichtelijke abonnementen. Daarom heeft CLOUDFORYOU de abonnementen eenvoudig gehouden. Zo helpen we om jouw organisatie klaar te maken en te houden voor het tijdperk van digitaal ondernemen.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie