demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Delve zoekt en organiseert bedrijfsinformatie

oktober 29, 2014

DelveLogo

Benieuwd wat voor interessante bestanden je collega’s maken of gebruiken? Dan is Delve iets voor jou. Delve laat bestanden zien die voor jou interessant kunnen zijn. Delve heeft als vertaling in het Nederlands ‘zoeken’ of ‘graven in’.

Doordat collega’s bestanden delen krijg je in Delve elke keer weer nieuwe informatie te zien. Je kunt beginnen met het door Delve getoonde overzicht gebruiken. Of vind alles van een bepaalde collega of zoek op de naam of de inhoud van specifieke bestanden. Je krijgt met Delve direct alle gedeelde bestanden van collega’s te zien waar jij voor gemachtigd bent.

Office Graph

Delve is een onderdeel van Office Graph, een nieuwe functie in Office 365 die ervoor zorgt dat je relevante informatie te zien krijgt die op dit moment het meest interessant voor je is. Delve gebruikt ‘machine learning’ door bijvoorbeeld te volgen met wie je allemaal meetingen hebt of met wie je documenten deelt. Hierdoor kan Delve met Office Graph een mooi grafisch overzicht maken met relevante informatie over mensen en bestanden. Delve leert zo met wie je het meeste communiceert en met wie je het meeste samenwerkt.

DelveScreen

Delve werkt steeds beter naarmate er meer collega’s met jou samenwerken. Het leert namelijk van jouw eerdere interesses en ontwikkelt zich telkens. Hierdoor wordt het werken met Delve dus steeds handiger. Delve is dus ook bij iedereen anders omdat iedereen andere interesses heeft en andere werkgewoontes.

Veiligheid

Alle bestanden die je in Delve ziet zijn gedeelde bestanden. Je bent dus voor die documenten gemachtigd om ze te zien. Wees niet bang dat hierdoor je privé bestanden ook voor iedereen zichtbaar zijn, want de personen die niet gemachtigd zijn kunnen door de bestanden niet zien. Delve komt voor iedereen met een geschikt abonnement in het E-plan beschikbaar en staat in het Office 365 menu rechtsboven naast Sites.

Meer weten?

Meer weten over Office 365 of Delve? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie