demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Geintegreerde telefonie oplossing

februari 13, 2014

HostedUC

Een geintegreerde telefonie oplossing is een lang gekoesterde wens van CLOUDFORYOU. We zijn daar al een hele tijd naar op zoek en hebben diverse oplossingen getest en vervolgens afgekeurd. Daar is nu verandering in gekomen. Afgelopen week hebben we een overeenkomst getekend met Benemen. Dit Finse bedrijf levert een geintegreerde telefonie oplossing die vast-, mobiel- en Lync bellen combineert tot een geintegreerde en flexibele oplossing voor al je telefonie wensen. De oplossing biedt tal van mogelijkheden. Bovendien is de integratie met Office 365 eveneens goed verzorgd. Dus ook onze bestaande klanten kunnen gemakkelijk gebruik maken van een geintegreerde telefonie oplossing gekoppeld aan hun Office 365 omgeving.

“Benemen is zeer verheugd om te gaan samenwerken met CLOUDFORYOU. Dit partnership stelt ons in staat snel het klantenbestand uit te breiden in Nederland” Peter Deen – Country Manager Nederland.

Introductie aanbieding

Ter introductie van deze nieuwe telefonie dienst hebben we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Wil je ook bellen en gebeld worden met een eigen nummer onafhankelijk van waar je werkt? Wil je optimale bereikbaarheid op iedere werkplek? Wil je maximaal inzicht en controle over je eigen telefonie? Dan is Benemen de geintegreerde oplossing voor jouw telefonie.

Wil je meer weten over de aantrekkelijke introductie aanbiedingen, neem contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Benemen achtergrond

Benemen is een Fins bedrijf. De telefonie oplossing is vanuit de kern als een geïntegreerde software-oplossing ontwikkeld. De integratie van vast, mobiel en Unified Ccommunications (Lync) is overal in doorgevoerd met het oog op efficiencyverbetering en kostenverlaging. De oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de dienstverlening en het verhogen van de productiviteit met flexibele oplossingen en bewezen technologie. De onderscheidende factor is naadloze integratie van alle zakelijke communicatie-instrumenten, met inbegrip van mobiele telefonie in een hosted model. Bij Benemen kan elk gesprek, ook mobiel, via de telefooncentrale worden afgehandeld. Dat biedt veel voordelen met doorschakelen, callrecording (ook mobiel!), conference calls en uitgebreide rapportage. Maar ook de billing gebeurt zo centraal op één factuur. Dankzij de koppeling met Lync is de integratie met Outlook en presence ook optimaal geregeld. Ook chat en video zijn makkelijk en overal voor handen. Bellen gaat via de SIM card of via Miscrosoft Lync en ook is voorzien in contact center functionaliteit. Het mooie van het scala aan oplosssingen van Benemen is dat het door de hosted oplossing ook zeer geschikt is voor de kleinere bedrijven vanaf enkele werknemers.

Benemen’s zakelijke communicatie-oplossingen zijn een antwoord op de vele inefficiënte situaties, waar bedrijven dagelijks mee te maken hebben. De oorzaak van deze inefficiënties zijn vooral de gefragmenteerde diensten die traditionele telecommunicatie- leveranciers aan deze bedrijven leveren. Het Benemen communicatieplatform vormt een samenhangend pakket dat bestaat uit een Unified Communications-oplossing voor instant messaging, het delen van de desktop, audio / video-conferencing-diensten, mobiele telefonie, VoIP-telefonie gesprekken, Contact Center-diensten en uitgebreide Rapportage Services. De voordelen op een rij:

  • Prijsstelling principe is in Euro per gebruiker per maand voor gebruikte diensten
  • Geen software-, hardware- (PBX) of onderhouds investeringen
  • Optimaal inzicht door centrale rapportage over alle communicatie, inclusief mobiel
  • Bellen tegen vaste lijn tarieven op mobiele telefoons of flat fee bellen
  • Roaming, aanzienlijke kostenbesparingen
  • Een gecentraliseerd systeem voor meer business, wereldwijd beschikbaar

Meer weten over deze geintegreerde telefonie oplossing?

Zoek je een geintegreerde telefonie oplossing voor vast, mobiel en Lync? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie