demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Office 365 | People View in Outlook

februari 8, 2014

PeopleView

Krijg jij ook zoveel E-mail op een dag? Kom je ’s middags bij je bureau en zit je mailbox weer vol met allerlei berichten. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Als het even tegenzit mis je net dat ene belangrijke bericht van iemand waarmee je veel samenwerkt. Je kan dat binnenkort voorkomen met de People View in Office 365.

Wanneer je werkt met de Outlook Web App dan krijg je binnenkort de People View. Die verschijnt onder je favorieten. Je belangrijkste contactpersonen worden daarin opgenomen.

De E-mails van die contactpersonen worden dan prominent getoond. Zo mis je geen bericht meer.

People View

De berichten van de contactpersonen in de People View worden gegroepeerd getoond. Je ziet ze direct in volgorde van binnenkomst naast de naam en foto van de geselecteerde contactpersonen. Zo heb je alle belangrijke berichten direct tot je beschikking en kan je antwoord geven wanneer het jou uitkomt. Je kan ook een aantal acties uitvoeren die gelden voor alle berichten van de contactpersonen in de People View. Dat is allemaal bedoeld om snel je E-mail te kunnen verwerken. People View komt in eerste instantie beschikbaar voor de Outlook Web App en wordt de komende weken uitgerold naar alle gebruikers van Exchange Online in Office 365. Dus loopt jouw E-mail via Office 365 dan krijg je binnenkort automatisch de beschikking over People View.

Het vergt geen ingewikkelde instellingen. De mensen waarmee je veel communiceert worden automatisch opgenomen in People View. Wanneer ze zijn opgenomen worden de berichten van die personen direct onder je aandacht gebracht. Dus stop met zoeken naar die belangrijke berichten. Ze komen automatisch naar je toe. Wanneer je alle berichten van een bepaald contactpersoon hebt gelezen verschuift ie naar beneden in de lijst. De lijst blijft dus altijd actueel en jij bent sneller door je E-mail berichten heen.

PeopleViewScherm

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Office 365? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie