demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

100-ste klant kiest voor CLOUDFORYOU

januari 2, 2014

100CFY

Het jaar 2013 was een succesvol jaar voor cloud computing. De bekendheid en adoptie is flink toegenomen. We hebben veel nieuwe klanten begeleid naar de cloud. Rond de jaarwisseling hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt.

De 100-ste klant heeft voor CLOUDFORYOU gekozen. We zijn daar heel blij mee. Een warm welkom aan Dazure B.V. uit Breda. Hun gang naar de cloud wordt begeleid door ons en zal de komende periode plaatsvinden.

“We hebben gekozen voor CLOUDFORYOU om ons te begeleiden naar Office 365. Leuk dat we de 100-ste klant zijn, maar het geeft vooral een rustig gevoel dat we weten dat we een organisatie met veel ervaring hebben gevraagd ons te begeleiden. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Patrick Janse, Financieel directeur Dazure B.V.

Dazure

Dazure is productontwikkelaar en volmachtpartner in de financiƫle sector. Wij zijn een jong bedrijf met veel ervaring en geloven dat verzekeren altijd beter kan. Onze drijfveer zijn jullie: Als jullie steeds slimmer, sneller en bewuster worden, dan moet dat toch ook met verzekeringen kunnen. Daarom werken wij digitaal en zijn wachttijden, stapels papieren en eindeloos gebel verleden tijd. Je kunt (dus) binnen een dag via de mail je polis al ontvangen.

Wij bieden onder het label GoedIdee, particuliere overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) aan met een scherpe prijs en de beste voorwaarden. Het belangrijkste en unieke kenmerk van deze ORV is dat wij de premie ook voor bestaande klanten verlagen op het moment dat we de premie voor nieuwe klanten kunnen verlagen. Dit gebeurt bijna elk jaar, door steeds veranderende levensverwachtingen van de mens.

Daarnaast bieden wij collectiviteiten voor werkgevers, je verzekert je werknemers voor bijvoorbeeld 2 of 3 keer het jaarsalaris bij overlijden tegen een premie van ongeveer een tientje per medewerker. Ideaal voor (startende) ondernemers die niet aan alle pensioenverplichtingen kunnen voldoen of er juist voor willen kiezen om het eenvoudiger in te richten. Onze doelstelling is producten te ontwikkelen die we zelf ook willen hebben.

GoedIdeeWil je meer weten over Dazure B.V. of de genoemde producten, neem dan contact op met:

Indra Frishert
indra@dazure.nl
076- 5310758
www.goedidee.nl

Cloud begelelding nodig?

Ben je geĆÆnteresseerd om naar de cloud te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie