demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

OneNote | De ideale toepassing voor alle notities

september 27, 2013

OnenoteShare

Bij iedere activiteit op je werk krijg je te maken met notities. Vroeger schreven we die op. Dat was op zich prima, maar lastig te doorzoeken en te delen met anderen. Tegenwoordig gaat de wereld veel sneller en willen we belangrijke notities meteen delen met collega’s of externen.

Met OneNote in combinatie met Office 365 kan je notities niet alleen voor jezelf bijhouden maar ook heel gemakkelijk delen met je team zowel op je PC, via het web als op je smartphone of tablet.

Er bestaat een versie van OneNote voor de PC, een OneNote Web App in de browser (voor onder andere Mac gebruikers) en zijn versies voor een aantal smartphones en tablets. Wanneer je je notitieblok opslaat in Office 365 dan heb je je notities onderweg altijd bij je. OneNote is te gebruiken voor het organiseren van je persoonlijke notities of idee├źn maar ook geintegreerd met alle andere Office toepassingen. Enkele voorbeelden.

Delen

In SharePoint Online kan je bijvoorbeeld een Notitieblok toevoegen aan je project omgeving. Notities zijn dan direct beschikbaar voor het hele team via de OneNote toepassing of via de browser met de OneNote Web App. Zo kunnen ook externen gebruik maken van de project notities.

Wanneer je een Outlook vergadering opent kan je direct notities aan een vergadering toevoegen door middel van de knop Notities bij vergadering. Notities worden altijd gerubriceerd opgeslagen en OneNote beschikt over een grote hoeveelheid hulpmiddelen om je notities te verrijken met taken, acties enzovoorts. Het proberen waard.

OneNote App

Notities maak je niet alleen op de PC maar ook onderweg. Voor een aantal smartphones zijn er versies beschikbaar van OneNote. Kijk daarvoor in de App store van je betreffende smartphone.

Recent is de functionaliteit van de OneNote voor iPhone en iPad uitgebreid. Je kan nu notitieblokken maken, secties toevoegen en je kan je notities meteen delen via SkyDrive of SkyDrive Pro als je werkt met Office 365. Zo maak je ook onderweg je notities altijd beschikbaar voor iedereen waarmee je samenwerkt.

Meer weten over OneNote?

Ben je geïnteresseerd in OneNote in combinatie met Office 365? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie