demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Plantronics headset en speakerphone met flinke korting

mei 26, 2013

Slim Online werken? Dat kan nu nog beter! We hebben in samenwerking met Plantronics voor de maand juni een aantrekkelijke aanbieding voor zowel een Plantronics headset als een Plantronics speakerphone.

Headset aanbieding tot 25 euro korting

PlantronicsLegend

De Plantronics Legend UC-M is geschikt voor gebruik met Microsoft Lync Online. Deze headset koppelt zowel je smartphone als je PC en/of Mac. Je kan gesprekken voeren via beide apparaten en je kan hem bijvoorbeeld als handsfree set gebruiken in de auto. De headset heeft een uitstekende geluidkwaliteit en werkt met anti-geluid voor het filteren van omgevingsgeluid via drie ingebouwde microfoons. Hierdoor heb je ook in de auto een ongekend goede geluidskwaliteit. Iets dat de beller aan de andere kant van de lijn zal waarderen. Inmiddels hebben we al veel tevreden gebruikers van deze headset. Hij wordt geleverd inclusief een bureaulader en een handig opberg doosje met ingebouwde lader. Meer informatie vind je hier.

Actieprijs

De reguliere prijs is 149 euro per stuk. In de maand juni bestel je hem:

  • Bij 1 tot 10 stuks slechts 134 euro per stuk
  • Boven de 10 stuks slechts 124 euro per stuk

Speakerphone aanbieding tot 20 euro korting

PlantronicsCalistoUC

De Plantronics Calisto 620-M speakerphone is uitermate geschikt als vergadertelefoon. Hij werkt met onder andere Microsoft Lync Online en is gekoppeld via bluetooth. Dus maximale flexibiliteit tijdens de vergadering. Hij koppelt ook aan je smartphone en ondersteunt streamen van audio (A2DP), dus ook als externe speaker te gebruiken. De geluidskwaliteit is uitstekend. De vier microfoons zijn actief voor de spreker en werken met 360 graden technologie waardoor iedereen aan tafel goed verstaanbaar is. Meer informatie vind je hier.

Actieprijs

De reguliere prijs is 129 euro per stuk. In de maand juni bestel je hem:

  • Bij 1 tot 10 stuks slechts 116 euro per stuk
  • Boven de 10 stuks slechts 109 euro per stuk

Kortom: bestel in juni en ontvang deze aantrekkelijke kortingen!. Heb je interesse of heb je vragen over slim geluid met Plantronics producten. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403. Wij helpen je graag.

Alle genoemde prijzen zijn in euro excl BTW en gelden voor deze aanbieding.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie