demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

365 Command voor Office 365

februari 11, 2013

Wij zijn partner van MessageOps. MessageOps levert allerlei handige hulpmiddelen voor het opzetten en beheren van Office 365 omgevingen. Een compleet overzicht van de tools vind je op de website van MessageOps.

Bij ons kan je meteen aan de slag door je te registreren voor een gratis 30 dagen proefversie van 365 Command.

365 Command

Een van de tools die we veel gebruiken is 365 Command. Deze tool richt zich op het beheer en rapportages van een Office 365 omgeving. Veel voorkomende werkzaamheden kunnen eenvoudig vanuit een portaal worden uitgevoerd. Voorbeelden daarvan zijn: wachtwoord resetten, rechten op postbussen, mail forwarders, gedeelde postbussen en nog veel meer. Daarnaast krijg je een gedetailleerd inzicht in het gebruik van de postbussen. Er zijn rapportages beschikbaar voor: postbus grootte, gebruik servers, gebruik smartphones, rechten op postbussen, enzovoorts.

365 Command wordt binnenkort opgenomen in de uitgebreide Productiviteit abonnementen van CLOUDFORYOU als onderdeel van gedelegeerd beheer. Heb je een Plus of Compleet abonnement dan krijg je hiervan vanzelf bericht.

Vragen of opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over bovenstaande, dan praat CLOUDFORYOU graag met je verder. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403. Cloud computing is onze passie.

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie