demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

The Grill met Windows Intune

maart 29, 2012

Microsoft organiseeert voor de tweede keer een Microsoft Grill. Dit keer met Windows Intune. Wij doen daar aan mee. De subtitel is Roasting Windows Intune. Microsoft gelooft in het product en heeft via Twitter een oproep gedaan voor mensen die kritisch willen kijken naar Windows Intune en alles wat daarmee samenhangt. Dus functionaliteit, organisatie, support en nog veel meer. Woensdag was de kickoff bij Microsoft op Schiphol.

Ongeveer 10 ‘Grillers’ gaan de komende weken Windows Intune aan een kritische test onderwerpen. Hun bevindingen kan je volgen via Twitter. Microsoft heeft voor de tests hardware ter beschikking gesteld. Een ‘oude’ PC en een ‘featured’ PC. Oftewel iets waarmee je NIET en waarmee je WEL wilt werken. Beide kunnen overigens door Windows Intune worden gemanaged, maar toch… verschil moet er zijn.

En nu is het aan ons ‘Grillers’ om Windows Intune van alle kanten te bekijken en beoordelen. Heb jij een mening over Windows Intune laat het ons eerst weten! Dan zorgen wij dat jouw feedback, ergenissen of ideeen bij Microsoft komen.

De ‘oude’ PC mag letterlijk worden gegrilld oftewel hij mag stuk… Heb jij goede ideeen hoe we dat het beste kunnen doen neem contact op! De beste inzending wordt beloond en uitgevoerd. Je krijgt van ons GRATIS drie maanden lang Windows Intune voor een van jouw PC’s. Kortom help ons Windows Intune kritisch te beoordelen en wij helpen jou je PC’s te managen.

Of zoals Microsoft het op de speciale website schrijft. The Grill is on!

In The Grill geven experts hun ongezouten mening over Microsoft producten. Ze gebruiken, testen en onderzoeken de nieuwste technologie van Microsoft en zeggen waar het op staat. Tijdens deze Grill wordt Windows Intune aan de tand gevoeld. Zijn de kritische Grillers ook te spreken over dit Microsoft product? Mis niets. Volg The Grill via de website of Twitter #TheGrillintune.

Wil je binnenkort overstappen naar de cloud, dan helpt CLOUDFORYOU je daarmee graag. Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 030-6345403.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Reacties plaatsen kan niet meer.