demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

BPOS Partner of Record toevoegen of wijzigen

december 23, 2011

Microsoft werkt nauw samen met partners als CLOUDFORYOU. Abonnementen die worden afgesloten via Microsoft Online Services kunnen worden gekoppeld aan een Microsoft partner. Dat is de zogenaamde Partner of Record (PoR).

Dat houdt in dat jouw abonnement op BPOS gekoppeld kan worden aan CLOUDFORYOU. Wij zijn dan Partner of Record voor jouw BPOS abonnement. Dat is voor ons waardevol en kost jou niets. Het levert alleen maar voordelen op. Je wordt dan opgenomen in ons klantenbestand en wordt als eerste geinformeerd over nieuws rondom BPOS. Voor ons is het waardevol omdat wij dan een langdurige relatie met jou kunnen opbouwen. Daarnaast krijgen wij van Microsoft de Partner of Record fee over jouw abonnement zonder dat dat jou iets kost. Deze Partner of Record fee is 6% over je maandelijkse BPOS abonnementsfee. Wanneer je abonnement via CLOUDFORYOU is aangeschaft komt daar in het eerste jaar 12% bij. Maar veel belangrijker voor ons is het feit dat iedere gebruiker die via CLOUDFORYOU een abonnement op BPOS afneemt onze partner status bij Microsoft vergroot. Zo kunnen wij onze dienstverlening op ons hoge niveau blijven verlenen.

Onderstaand vind je de stappen die je dient te ondernemen om ervoor te zorgen dat CLOUDFORYOU de Partner of Record is van jouw abonnementen. Alvast bedankt voor het vertrouwen en de moeite om ons te koppelen.

 • Ga naar het Microsoft Online Services Customer Portal.
 • Wanneer je voor de eerste keer gebruik maakt van het portal dien je op te geven dat je je in Nederland bevindt.
 • Log in met het Live ID waarmee je je BPOS abonnement hebt aangemaakt. Je geeft eerst een Live ID op, gevolgd door je wachtwoord.
 • Je ziet daarna de naam die hoort bij het Live ID rechtsboven in het scherm. Dat geeft aan dat je correct bent ingelogd in het portal.
 • Ga naar het menu Actions en kies voor Manage Subscriptions.
 • Je ziet dan alle abonnementen die je hebt lopen via Microsoft Online Services. Je kan per abonnement aangeven wie de Partner of Record is.
 • Ga naar de dropdown box Choose an Action.
 • Kies daarna in de dropdown list voor Add/edit partner en druk vervolgens op de Go knop.
 • Je krijgt dan een nieuw scherm waarin je jouw abonnement kunt koppelen aan een partner. Om CLOUDFORYOU de Partner of Record te maken voor jouw abonnement geef je bij het Partner ID op: 2962370. Druk daarna op de Search knop.
 • Selecteer CLOUDFORYOU in Zeewolde en druk vervolgens op de Next knop.
 • Je krijgt een bevestigingsscherm. Vink de box bij I agree to the terms and conditions as outlined above en druk vervolgens op de Finish knop.
 • Wanneer de koppeling is uitgevoerd verschijnt You have successfully added the partner to your subscription en de koppeling is gereed. Druk vervolgens op Close.
 • Herhaal bovenstaande stappen voor alle abonnementen die je wilt koppelen aan CLOUDFORYOU. Je krijgt een bevestigingsmail van Microsoft en van ons.

Mocht je CLOUDFORYOU als jouw Partner of Record willen aangeven en heb je vragen over bovenstaande, dan helpt CLOUDFORYOU je daarmee graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie