demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

CLOUDFORYOU website live

mei 1, 2011

Op 1 mei 2011 is de nieuwe webiste van CLOUDFORYOU live gegaan. Dit heugelijke feit hebben we gevierd. Na weken van hard werken. Het configureren van de website, het maken van het design en het vullen van de content is het nu eindelijk zover. CLOUDFORYOU heeft een eigen website. Uiteraard gebaseerd op een cloud dienst. In ons geval maken we gebruik van WordPress. Een van de wensen was namelijk dat de content makkelijk te benaderen en bewerken is vanaf allerlei devices. En dat is gelukt. We zijn benieuwd naar je reacties. Vul hier je feedback in. Wij waarderen dat zeer.

De website van CLOUDFORYOU werkt met een simpel menu. Klik op de tekst in het menu en bekijk direct de informatie of gebruik een van de sub-keuzes. We wensen je veel plezier met de informatie op de website van CLOUDFORYOU en hebben ongetwijfeld snel weer contact.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Productivity partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Innovatie, Ondernemen, Slim Online Werken en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 88 8365333, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie