demo.jpg

Recente tweets

Referenties

Alle cloudoplossingen zijn gebaseerd op een abonnement, dus geen dure ICT projecten vooraf en geen verrassingen achteraf. Gewoon snel en simpel aan de slag, nu en straks. Om te zien hoe dit zich in de praktijk vertaald, laten wij graag een aantal klanten aan het woord. Allen met een eigen situatie waarin ze op zoek gingen naar een geschikte partner die de juiste ondersteuning kon bieden op het gebied van ICT. Stuk voor stuk hebben zij ervaren hoe ontzorgen via een abonnement bij CLOUDFORYOU werkt in de praktijk. Dat delen we graag.

FCTB


FCTB is een onafhankelijk organisatieadviesbureau, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf helpt organisaties beter te presteren door deze op integrale wijze te ontwikkelen. Zij wilden het maximale rendement halen uit de cloud door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Office 365. Dat vond Sanne bij CLOUDFORYOU. Lees hier het complete verhaal over de cloudoplossingen waar FCTB dagelijks mee werkt.

“Dat we nu voorop lopen op het gebied van IT is te danken aan het professionele advies van CLOUDFORYOU. Ik vind het echt fantastisch hoe goed het allemaal werkt” Sanne Welzen – managing partner FCTB.

Van de Ridder

Drukkerij Van de Ridder (VdR) is een moderne en klantgerichte drukkerij uit Nijkerk. Een familiebedrijf met een rijke historie en ambitie naar de toekomst toe. Zij zochten flexibilitieit om optimaal te kunnen reageren op een snel veranderende markt. Dat vond Ron bij CLOUDFORYOU. Lees hier het complete verhaal over de cloudoplossingen waar VdR dagelijks mee werkt.

CLOUDFORYOU biedt een state of the art oplossing. We kunnen het serviceabonnement afstemmen naar de behoefte en hulp die we in die periode nodig hebben, ideaal!” Ron ter Schegget – ICT-specialist van VdR.

humanage

Adviesbureau humanage is expert en voorloper op het gebied van authenticiteit, bevlogenheid en verbinden. Zij zochten een flexibele oplossing voor het complete kennisnetwerk van humanage. Dat vond Danielle bij CLOUDFORYOU. Lees hier het complete verhaal over de cloudoplossingen waar humanage dagelijks mee wordt gewerkt.

“Wij kunnen door CLOUDFORYOU flexibel en slim online werken zonder zelf te beschikken over ICT kennis.” Danielle Schiphorst – Managing Partner humanage.

Timesoft

Timesoft levert financieĢˆle software aan advocaten- en notariskantoren, waarmee een soepel verloop van de administratieve processen gewaarborgd is. Timesoft zocht snelle en goede service. Dat vond Ernst bij CLOUDFORYOU. Lees hier het complete verhaal over de cloudoplossingen waar Timesoft dagelijks mee werkt.

“Microsoft biedt met Office 365 een mooie technische oplossing, maar onvoldoende service. CLOUDFORYOU biedt die service wel.” Ernst Osnabrugge – Directeur Timesoft.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal publieke referentieverhalen. Deze praktijkverhalen geven een goed beeld wat ontzorgen op het gebied van ICT via een abonnement bij CLOUDFORYOU voor jou kan betekenen.

Mocht je meer informatie willen over een van de referentieverhalen neem dan contact op met CLOUDFORYOU. Vul een contact formulier in of bel 030-6345403.

“Een ‘compleet’ abonnement bij CLOUDFORYOU was de juiste oplossing. De kracht van CLOUDFORYOU is absoluut het flexibele abonnement.” Ron ter Schegget – ICT-specialist van VdR.