demo.jpg

Meer Informatie

Naam*

Email*

Onderwerp

 Ja, ik wil Office 365 30 dagen proberen

Bericht

Geef bijgaande code op ter controle: captcha

Productiviteit

ICN_prod_150x150

Microsoft Online Services functionaliteit – OFFICE365

Met Microsoft Online Services werk je altijd online met de beste software van Microsoft. Je werkt slim online met de laatste versies van Microsoft software voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Deze cloud dienst wordt door Microsoft verzorgd. De data staat in de datacenters van Microsoft in Ierland en Nederland. Microsoft Online Services biedt met Office 365 (plan E1), bedoeld voor organisaties van iedere grootte, de volgende functionaliteiten:

Wat biedt Microsoft Office 365?

  • Email, agenda, taken en contacten: Snel en vertrouwd werken vanuit Microsoft Outlook of via Outlook Web Access (OWA) vanuit de browser met Microsoft Exchange Online,
  • Documenten delen en samenwerken: Eenvoudig door het gebruik van Microsoft Sharepoint Online,
  • Instant messaging en webmeetings: Eenvoudig onderling communiceren met Microsoft Lync Online,
  • Opzetten van een publieke website: Op basis van standaard templates met Microsoft SharePoint Online,
  • Productiviteit op (bijna) ieder apparaat, zoals PC, Mac, browser, iPhone, Android en Blackberry.

Meer informatie?

Kies de gewenste abonnementsvorm voor deze oplossing en klik op proberen. Uiteraard helpt CLOUDFORYOU je met bovenstaande graag verder. Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 030-6345403.

Office 365 (E1-plan) budget basis plus compleet
per gebruiker per maand € 6,50 € 12,50 € 25,00 € 32,50
DIENST O365 E1 O365 E1 O365 E1 O365 E1
CONFIGURATIE ★★ ★★★★ ★★★★★
MIGRATIE ★★★★ ★★★★★
EXPERTISE ★★ ★★★★ ★★★★★
MANAGEMENT ★★★★★ ★★★★★
SUPPORT ★★ ★★★★ ★★★★★
gebruik van Productiviteitssuite, migreren mail, kalender en contacten van Exchange, POP of IMAP

Minimale contractduur 1 jaar. Verkrijgbaar vanaf 1 gebruiker. Prijzen zijn excl BTW in euro. Lees de service beschrijving en de minimale systeem vereisten voor afsluiten van een abonnement. Download de volledige prijslijst voor deze oplossing.

Hoe kan je snel aan de slag?

Er bestaan twee varianten van Office 365. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste proef omgeving. Heb je je keuze voor Office 365 al gemaakt kies dan nu een van onderstaande links en jouw proef omgeving wordt direct voor je aangemaakt.

Alle proef omgevingen die aangemaakt worden via bovenstaande links zijn automatisch gekoppeld aan CLOUDFORYOU en zijn voor 10 gebruikers licenties voor het P-plan en 25 gebruikers licenties voor de overige.

Het aanmaken van mijn proef omgeving via CLOUDFORYOU kostte me slechts enkele minuten. Je drukt eerst op een van de links. Daarna even je contact gegevens invullen en klaar ben je. Dus heel gemakkelijk aan de slag met Office 365.