demo.jpg

Meer informatie

Naam*

Email*

Postcode*

Huisnummer*

Onderwerp

Bericht

Geef bijgaande code in ter controle: captcha

Internet

ICN_internet_150x150

Online werken met supersnel Internet – UPC Business

Met Internet van UPC Business werk je altijd snel online. De aansluiting op het UPC-netwerk bestaat vrijwel geheel uit glasvezel en heeft een 99,6% netwerkgarantie. Je hebt keuze uit Internetsnelheden tot maar liefst 200 Mb, dus tot 5 x sneller dan ADSL.

UPC Zakelijk Fiber Power biedt keuze uit 60, 120, 150 of 200 Mb internet. Geschikt voor zakelijke cloud computingtoepassingen zoals: Werken met Office 365. Onderhouden van een website. Snel downloaden van bestanden. Online back-ups maken, etc.

Voordelen UPC Business

  • Zakelijke UPC Business servicedesk 0900 9559 (€ 0,10 per minuut) van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 22.00 uur.
  • Binnen 4 uur een UPC Business monteur op locatie bij een defect modem (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur).
  • Inclusief wifi-modem voor draadloos internet.
  • Alle diensten van UPC Business op een overzichtelijke factuur.
  • Standaard geleverd inclusief een vast IP-adres.
  • Geen administratie- en aansluitkosten.

Eventueel met Microsoft Office 365

UPC Business biedt bij zakelijk Internet aantrekkelijke geprijsde licenties voor Office 365 (P-plan). Je kunt kiezen uit een Office 365 abonnement via UPC Business met of zonder de lokale Office pakketten.

Kijk hier voor onze Office 365 aanbieding bij afname van supersnel Internet van UPC Business.

Alles-in-1 Zakelijk

Wil je optimaal profiteren van de combinatie van internet, telefonie en digitale tv? Met Alles-in-1 Zakelijk profiteer je van pakketvoordeel en het gemak van een compleet pakket.

Alles-in-1 Zakelijk is speciaal voor de ondernemer die wil profiteren van het gemak, voordeel en kwalitatieve diensten van een compleet pakket. Razendsnel internet, voordelige telefonie én digitale televisie voor een voordelige prijs in één pakket. UPC Business biedt pakketten met internetsnelheden van 60 Mb, 120 Mb en 200 Mb.

Zakelijk Fiber Power & Bellen

Wil je telefonie en een razendsnelle internetverbinding in één voordelig pakket? Met Zakelijk Fiber Power en Bellen bel je tegen aantrekkelijke tarieven en heb je een razendsnelle internetverbinding.

Zakelijk Fiber Power en Bellen is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die de beste internetverbinding wil en zorgeloos wil kunnen bellen. Met Zakelijk Fiber Power en Bellen bel je tegen aantrekkelijke tarieven en heb je een razendsnelle internetverbinding in één voordelig pakket. UPC Business biedt pakketten met internetsnelheden van 60 Mb, 120 Mb en 200 Mb.

Zakelijk Fiber Power

Wil je ook sneller internet op de zaak? Zakelijk Fiber Power is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die de beste verbinding wil voor een aantrekkelijke prijs.

Op je internetverbinding moet je kunnen vertrouwen. Je wilt moeiteloos grote bestanden kunnen versturen en ontvangen. Zonder haperingen. Met Zakelijk Fiber Power heb je een internetverbinding die tot 5 keer sneller is dan de concurrentie. UPC Business biedt pakketten met internetsnelheden van 60 Mb, 120 Mb en 200 Mb.

Meer informatie?

Vul het formulier Meer informatie in en we informeren je over de mogelijkheden van supersnel Internet van UPC Business op jouw adres. Indien je besluit gebruik te maken van supersnel Internet van UPC Business via CLOUDFORYOU dan verzorgen wij het gehele aanvraagproces voor je.

Benieuwd wat CLOUDFORYOU voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of bel vrijblijvend met 030-6345403. Wij helpen je graag verder.