demo.jpg

Inschrijven

Ik ontvang graag de nieuwsbrief.

Cloud support nieuwe stijl

februari 9, 2013

Een van de belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening is het geven van support. We zorgen ervoor dat je clouddienst werkt bij oplevering maar ook daarna. We werken op de helpdesk met een ticketing systeem dat 7×24 uur beschikbaar is voor het aanmelden van nieuwe aanvragen. Wie werken er achter dit systeem? Maak kennis met een van onze cloudspecialisten: Martijn Steffens.

Wie is Martijn

Ik ben ondertussen 10 jaar werkzaam in de ICT, waarvan de laatste twee jaar met de clouddiensten van CLOUDFORYOU. De ombuiging van software op eigen servers naar software in de cloud is een verschuiving van de complete dienstverlening op het gebied van support.

Hoogdwaardige dienstverlening

De beschikbaarheid van een clouddienst is 365 dagen per jaar. De ondersteuning daarop idem dito. Klanten verwachten altijd iemand aan te telefoon te kunnen krijgen die klaarstaat om te helpen. Of om in ieder geval op een goede manier hun vraag of storing te kunnen melden en te laten verhelpen. Hoogwaardige dienstverlening van de cloud en de support ervan, dat is waar we voor staan.

Het probleem oplossen is één, maar de klant het in de toekomst zelf kunnen laten doen of uitvoeren is beter. Uiteraard geldt dit niet voor elk probleem of elke klant, maar hoe slimmer wij de klant maken, hoe minder vragen en of problemen er bij de klant zijn. En zijn ze meer tevreden. Het attenderen op nieuwe features en slimme oplossingen geeft dan nog meer toegevoegde waarde

Leuke anekdote

Voor een klant moesten we haar laptop nakijken en eventueel opnieuw inrichten. De klant had de laptop afgeleverd op kantoor en vertrok. Nadat we ingelogd waren zagen we een prachtige achtergrond met daarop de tekst: ‘Beste mensen van CLOUDFORYOU, please maak mij weer beter :)’. Daar krijg je eerst de slappe lach van en daarna ga je met veel plezier aan de slag!

Vragen of opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over bovenstaande, dan praat CLOUDFORYOU graag met je verder. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 030-6345403. Cloud computing is onze passie.

Menno Windsma

About Menno Windsma

Menno is oprichter en eigenaar van CLOUDFORYOU (o.a. Cloud Accelerate partner voor Microsoft Online Services). Hij is een echte innovator en heeft zeer veel ervaring op het gebied van ICT en Ondernemen. Specialteiten: Leiderschap, Innovatie, Ondernemen, New Way Of Work (HNW), Change, Slim Online, Social Media en Cloud Computing. Menno is bereikbaar via nummer: +31 30 6345403, Twitter: @mwindsma of E-mail: menno@cloudforyou.nl

Nog geen reacties. Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie